Hoe je een natuurlijke make-uplook kunt creëren

25 Apr 2023

Hoe je een natuurlijke make-uplook kunt creëren

Een natuurlijke make-uplook is een grote trend aan het worden. Het is een manier om je gezicht te verfraaien zonder dat het over-the-top lijkt. Er zijn verschillende manieren om een natuurlijke make-uplook te creëren. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je gemakkelijk een natuurlijke make-uplook kunt creëren met behulp van verschillende producten.

De basis:

Als je een natuurlijke make-uplook wilt creëren, moet je eerst de juiste basis leggen. Een goede dagcrème en een concealer zijn essentieel om je huid er gezond en stralend uit te laten zien. Kies voor een dagcrème die is geschikt voor jouw huidtype. Als je een vette huid hebt, kies dan voor een dagcrème die vetvrij is. Als je een droge huid hebt, dan kies je voor een dagcrème met hydratatie. Daarna breng je een concealer aan om de donkere kringen onder je ogen te verdoezelen en huidoneffenheden te camoufleren.

Foundation:

Nu is het tijd om foundation aan te brengen. Kies een foundation die geschikt is voor je huidtype. Gebruik een kwast of een spons om foundation aan te brengen en vergeet niet om het product goed te blenden. Als je een natuurlijke make-uplook wilt creëren, dan kun je beter geen foundation gebruiken die te veel dekt. Kies liever voor een foundation of BB cream die licht dekt, zodat de make-up nog natuurlijk uitziet.

Oogschaduw:

Oogschaduw is een belangrijk onderdeel van een natuurlijke make-uplook. Kies kleuren die bij je oogkleur passen. Als je bijvoorbeeld blauwe ogen hebt, kun je kiezen voor lichte kleuren zoals beige, licht bruin en champagne. Als je bruine ogen hebt, kun je kiezen voor donkere kleuren zoals bruin en paars. Probeer verschillende kleuren uit en kijk wat het beste bij je past.

Blush en highlighter:

Als je je oogschaduw hebt aangebracht, is het tijd om met blush en highlighter aan de slag te gaan. Blush maakt je gezicht levendiger en highlighter zorgt voor glans en verfraait je gezicht. Gebruik een kwast om de blush aan te brengen en de highlighter te blenden. Gebruik een lichtere kleur blush als je een natuurlijke make-uplook wilt creëren. Kies voor een highlighter met een parelmoerachtig effect.

Lippenstift:

Als laatste is het tijd om je lippen te verzorgen. Kies een lippenstift die bij je huidskleur past. Als je een natuurlijke make-uplook wilt creëren, kies dan voor een nude lippenstift of een lippenbalsem. Breng de lippenstift of lippenbalsem aan met een lippenstiftkwast of een lipborstel.

Tot slot:

Als je deze stappen hebt voltooid, heb je een prachtige natuurlijke make-uplook gecreëerd. Vergeet niet om af en toe wat poeder aan te brengen om je make-uplook de hele dag te laten blijven zitten. Volg deze stappen en je zult een prachtige, natuurlijke make-uplook creëren die er professional uitziet.